De Winkel

Openingstijden:   Company info
Monday: GESLOTEN   Graziani Gunshop GmbH Co. & KG
Tuesday: 10:00 - 18:00   Steinstrasse 33
Wednesday: GESLOTEN   46446 Emmerich, Germany
Thursday: 10:00 - 18:00   +49 (0)2822-9775866
Friday: 10:00 - 20:00   info@grazianigunshop.de
Saturday: 10:00 - 17:00    

In het centrum van Emmerich, direct over de Duitse grens aan de A12 (Arnhem –Oberhausen), bevindt zich de Duitse winkel van Graziani Gunshop.

“Freie Waffen” naar het Duitse “Waffenrecht”, en “Vrije Wapens naar Nederlands recht een belangrijk aandachtspunt van Graziani. Onder deze vrije wapens in Duitsland vallen ondermeer airsoft-replica’s, luchtdrukwapens en gas/alarmpistolen, en naar Nederlands recht onder andere  Luchtdrukwapens en Art. 18 RWM-wapens (waaronder pre-1945 9mm flobert wapens).

Een belangrijk aandachtspunt bij het kopen van een airsoft-replica is de kwaliteit van het airsoftwapen en het realisme. In de winkel van Graziani Gunshop vind je kwalitatief hoogwaardige Airsoft-replica’s, zowel qua “look and feel” als functie. De airsoft-wapens in het assortiment van Graziani Gunshop zijn alle Full Metal, resp. Metal Slide wapens, en het leeuwendeel heeft een BlowBack-functie. Bij een BlowBack airsoft-wapen beweegt de slede respectievelijk de grendel van het wapen zich bij het schot naar achteren (en terug naar voren), zoals bij een echt wapen. Graziani voert in haar winkel zowel electrische (AEG), als middels Co2 en gas aangedreven airsoftwapens (Co2-BB en GBB). Hierbij gaat het onder andere om de volgende modellen (in meerdere uitvoeringen): Colt 1911 , Beretta 92/M9, Glock 17, Sig Sauer P226, Sig Sauer P226 X-Five, Walther P99, Luger P-08, Dan Wesson, Colt M4, FN Scar-L van o.a. de merken KJW, KWA, KWC, Tokyo Soldier, Elite Force, Cybergun, ASG en Umarex.

In Duitsland vallen airsoft-replica’s weliswaar onder de wapenwet, maar zijn vrij verkoopbaar aan personen van 18 jaar en ouder.

Op airsoftgebied kun je naast airsoft-wapens bij Graziani Gunshop natuurlijk ook terecht voor airsoft-toebehoren en uitrusting, waaronder magazijnen, BB’s  (Bioval, Devil Blaster,Bio Blaster, King Arms etc.), tactical uitrusting (Voodoo Tactical en BlackHawk), gas (Abbey, Walther en Ultrair) en Co2 capsules, doelen, geweerriemen, foudralen, schoonmaakmiddelen etc…. Indien gewenst biedt Graziani ook de opslag van airsoft-replica’s aan. Aan klanten berekent zij hiervoor geen vergoeding.

Wat de vrije wapens betreft biedt Graziani in haar winkel naast airsoft-replica’s een ruime keuze aan alarmpistolen/revolvers  en luchtdrukwapens. Bij de gaspistolen en alarmrevolvers gaat het hoofdzakelijk om de merken Röhm (Roehm), Walther, Umarex en Reck in de kalibers 6mm flobert, 9mm R.K. en 9mm P.A.K.  Het assortiment aan luchtdruk-replica’s van Graziani bestaat uit Full Metal BlowBack replica’s (Co2) van de merken Umarex, Tokyo Soldier en ASG in kaliber 4,5mm BB. 

Daarnaast bieden ook luchtdrukgeweren aan, zowel als F-variant,als export-versies (sterke veer) van de merken Gamo, Weihrauh en Stoeger. De modellen vindt u op onze website. Ook voor overige vrije wapens, zoals kruisbogen, slagstokken, messen en katapulten kunt u bij Graziani terecht.